Whiteout 2012

Whiteout 2012 oli aivan mahtava! Oli kyllä loistavat bileet. Järjestyspuoli oli hoidettu todella hienosti. Nyt vähän väsyttää, mutta ihme kyllä jalat eivät ole yhtään kipeät. Varmaankin tuo tanssi oli oikein hyvää palauttavaa liikuntaa eiliselle cykclingmaratonille.


Illan fiilinkihän oli sitten se, että tätähän tahtoo lisää, elikkä ensi vuonna on ihan pakko mennä taas. Oltiin tapahtumassa kuin yhtä suurta perhettä. Ihan kaikilla hyvä fiilis ja meininki. Yhtä ainoaa räyhääjää näkynyt. Täällä osataan käyttäytyä.  Go Go-tanssijatkin olivat ihan mielettömiä.

Claudia Cazaku aloitti ensimmäisenä. Ihmiset joras jo tässä vaiheessa aivan täysillä. Tämän jälkeen seurasi Faithlesin Sister Bliss vetämällä kertakaikkaan aivan mielettömän setin. Upea nainen. 


Sister Blissiä seurasi Darude. Vetäs hyvän setin myös. Harmi etten saanut mitään selvää isoille pahvikartongeille kirjoitamistaan sanoista joita näytti yleisölle, mutta näyttämänsä Suomi-lipun kyllä näin ja ymmärsin. He by Himself on julkaissut kuvaamani Youtube-videon Facebookissa niin Ville Virtasena kuin itse Darudenakin, siis niin siistii. Kiitos tästä :)

Tämän jälkeen lavalle asteli Orkidea. Myös Proteus ja Alex Kunnari käväisivät kunnes illan päätti Chicane




Hän kiittää ja kuittaa


Kommentit