Pyöräilykausi avattu

Eipä tätä iloa kyllä kovinkaan pitkälle kestä jos on sääennusteisiin uskominen. Koko ensi viikko vesisadetta, äh. Mutta kuitenkin tänään, kun sitä auringonpaistetta ja lämpöä vihdoinkin saatiin tosin kera kunnon tuulen, otin pitkästä aikaa Bianchin alle ja läksin tuonne maanteille.

Gareth Emery feat. Christina Novelli - Concrete Angel (John O´Callaghan Remix)

Voi että! Pyörä kulki tosi hyvin huollon jälkeen, vaihteet eivät rahisseet ja vaihtuivatkin sutjakkaasti. Uudet Michelinin renkaat tuntuivat hyville vaikka ilmaa renkaissa ei ihan sitä ideaalimäärää ollut. Hyvin kulki. Tuli polkaistua vain 14 kilsaa, mutta ei ollut tarkoitustaan vetäistä mitään 50 kilsan lenkkiä näin alkuun. Kunhan nautiskelin säästä ja keväästä. Pyöräreissuni päättyi (taikka keskeytyi, pitihän sitä kotiinkin jatkaa) tuonne Turuntien ja kehä I:n risteyksen kohdille jonne jäin katselemaan länsiväyläjuoksioita, joukossa oma mieheni. Kiva fiilis, me tien reunalla seisovat taputimme ja huusimme kannustushuutoja juoksijoille, lisää tällaisia tapahtumia. Hyvin meni juoksu miehellä.




























Nyt on jalat vähän jumissa, kiitos eilisen cyklingmaratonin. Semmonen pakotus vaan käy pohkeissa. Mutta ihan hyvä että tuntuukin jossakin kun viime kerran jälkeen ei tuntunut missään. Ja silmissä tuntuu myös, kivasti hiekka pölisee. Olen muuten kiinnittänyt huomioita, että tuolla Espoon puolella kevyen liikenteen väylät on jo aika lailla puhdistettu sepelistä kuin taas Helsingin puolella olisi paljonkin parantamisen varaa. Mies vielä omasi sen verran voimia, että halusi lähteä käymään Tapiolan Stockalla. Ja ihan hyvä, että mentiin. Löytyi Onlyn farkut hullujen päivien alesta, jotka Helsingin keskustan Stockalta olivat jo loppuneet. Jipii!

John O´Callaghan - Stresstest (John Askew Remix)

Kommentit