Ääripäästä toiseen

Pakkasin aamulla salivaatteet töihin mukaan, koska päätin mennä suoraan töitten jälkeen salille. Tuossa iltapäivän kahvin aikaan käväisi ensimmäisen kerran mielessä että viitsinkö, ja bussimatkalla ajatus kiersi kehää yhä enemmän päässä, että menenkö vaiko en. Kyllä mä onneksi sitten kuitenkin menin. Söin päivällä mäkkärin grillatun kanasalaatin. Olisikohan minun pitänyt varata sinne kahvitauolle jotakin energiaa tuovaa koska selvästikään en tuolla pärjää ja alkaa hyydyttämään. Täytyy opetella nuo välipalat tulevaisuudessa.



Salilla "lämmittelin" crosstrainerilla tunnin, kuvassa mennään loppumetreillä. Koitin saada sykettä mukaan kuvaan, mutta aika hankalaa se on kun ei ole sykemittaria mukana, joka automaattisesti lähettää signaalia laitteeseen, ja täytyisi molemmilla käsillä pitää kumpaisestakin kahvasta vielä kiinni. Syke oli siis tuossa kohti 168. Vähän hankalaa tuon kuvan ottokin oli kun sydän meinaa tulla rinnasta ulos, puuskuttaa ja samalla pitää polkea laitteessa. Tunnin aherruksen jälkeen mittarissa seisoi hienosti 680 calories.

Tuon jälkeen lähdin harjoittelemaan treeniohjelmani mukaan. Esim. Russian get up ja kiertovatsat bosulla kuuluvat jo nyt ykköskastiini. Lankkupito bosulla taas on silkkaa helvettiä. Että osaa 30 sekuntia mennä hitaasti. Kävin läpi kädet ja jalat. Kolme sarjaa aina eri liikkeitä, painoilla ja ilman.

Ohjelman mukaan painon pitäisi pudota, jos teen tätä treeniä 3-4 kertaa viikossa ja minullehan se passaa loistavasti. Sunnuntaina taas, ja työmatkapyöräilyt sekä uimiset päälle.


Kommentit