Madonna World Tour

Näin viime yönä hirrveen kauheeta painajaista. Madonnan konsertti oli menossa enkä löytänyt ostamaani lippua, en sitten mistään. Konsertti oli meidän takapihalla ja pääsin jonnekin väliodotustilaan kylläkin, muttei tietoakaan konserttiin pääsystä ilman sitä lippua. Ei tietenkään. Madonna käveli ohitseni ja vilkutti minulle sanoen See Ya! Mitä lie sitten tuo tarkoittaakaan.

No joo, liput meillä vielä tietääkseni on (pitää kylläkin tarkistaa kotona) ja kesää odotellaan kovasti. Enkä kesästä pelkästään Madonnan konsettia odota, siitä sitten myöhemmin. Mies sai jälleen kerran meille hommattua aitiopaikalle liput. Oliko se 8.2. illalla kun kirjauduin sähköpostiini ja huomasin, että siellähän on postia Madonna Fan Clubilta. Lippuja oli myynnissä presalessa ja mä olin missannut koko tapahtuman. Tai no, en ihan kokonaan, muttei enää mitään chanssia saada Golden Circle-lippuja tuota kautta. Ostettiin kuitenkin liput A-katsomoon, jotka saatiin myytyä heti American Expressin pre salen alettua. Meillä on siis Golden Circle-paikat tuon myynnin kautta ja meikäläinen on luckiest woman in the world.

Odotan suurta spektaakkelia, sellaista överiyli menevää mahtipontista showta millaista koskaan ennen ei olla nähty. Ja Madonnahan osaa tämän puolen erittäin hyvin. Se olisi sitten sarjassamme neljäs Madonnan konserttini. Jo siihen ensimmäiseenkin pääsy Pariisissa olisi riittänyt. Ihan pikkaisen harmittaakin jollakin tavalla, Confessions tour oli todella glamorous verrattuna Sticky & Sweetiin. Siitä jäi sellainen katkeran suloinen muisto jota ei haluaisi unohtaa. Se fiilis ja kaikki.

Kommentit