Mad World

Oon nauranu viimisen tunnin Rikun ja Tunnan Mad World kirjalle, jonka ostin tänään. Olen käynyt hiplailemassa kirjaa jo useampaan otteeseen ja tänään en pystynyt poistumaan kaupasta ilman sitä. Tässä muutamia naurunystyröitä nostattavia sekä äärimmäisen houkuttelevalle tuntumaan saatuja kirjoituksia:

Norja: "Hurri-ivailu. Etsiydy paikalliseen, tilaa bini, tutustu lokalsseihin ja vietä ilta arvostellen ja ivaten kummankin yhteisiä kaunan kohteita, ruotsalaisia"

Suomi: "Suomi on valittu maailman parhaaksi paikaksi elää ja tuoreen kyselytutkimuksen mukaan suomalaiset ovat maailman onnellisimpia. Tätä ei voi käsittää."

Suomen kansallismaisemaa vuodelta 2007


Saksa: "Asiat jotka täytyy muistaa ja joilla täytyy muistuttaa. Yksi niistä on Dachaun keskitysleiri, jonka kuumottavien porttien takana voi ihmetellä, mikä vittu ihmistä oikein riivaa". 

Kävin Dachaussa syksyllä 2008


Bahama: "Vuokraa purjevene kapteeneineen, heitä kello mereen ja reissaa määrittelemätön aika ympäri bahaman satoja paratiisillisia saaria".

Itävalta: "Wienissä schitzel ei ole mitäänn huoltoasemien tankkaussafkaa, vaan huolella leivitetty ja rakkaudella hakattu, hädintuskin lautaselle sopiva lätty, jonka maku ja mehukkuus on kohottanut vasikanleikkeen Itävallan kansallisruokalajiksi". 

Wienissä keväällä 2008


Tadzikistan: "Vaellus Afganistanin Wakhanin käytävän tuntumassa, mieltätaivuttavan yybereissä vuoristomaisemissa...". (en pystynyt kirjoittamaan enempää. Tahtoo vuorotteluvapaalle nyt ihan just heti!)

Tonga: "Auringon ensimmäinen pilkahdus, kun se nousee merestä - voit olla lähes varma, että olet ensimmäinen ihminen joka näkee auringon sinä päivänä koko maailmassa, sillä kansainvälinen päivämääräraja kulkee Tongan kohdassa. 
Valaat.  Jos haluat saada yhden elämäsi järjenvastaisimmista kokemuksista, vedä räpylät jalkaasi ja ui lähes 20 metrisiksi kasvavien ryhävalaiden seassa. Tämän poikkeuksellisen tapahtuman huhutaan muuttavan ihmisen luontosuhteen peruuttamattomasti." 

Thaimassa 2010


Voih eih! Mä tahdon Niin reissuun! Ei tuollaisia saisi lukea...


Kommentit