Perjantain musiikkipläjäys

Nää kolme musiikkivideota on ihan pakko tuoda tietoonne. Jaa miksi? Koska ovat erittäin hyviä, mielenkiintoisia ja hyvinkin ajankohtaisia, ainakin nämä kaksi ensimmäistä.

Mulla tiedättekö nousi hymy niin huulille tämän ensimmäisen videon nähtyäni, vaikkakin siinä käsitellään erittäin raskasta aihetta, lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä. Video oli melkeimpä jopa pelottava. Teki mieli sanoa videon lopussa ääneen Jes kun tuntui, että pikkutyttö antoi pedofiilille koko kansakunnan edestä oikein olan takaa. Niin törkeen hyvin tehty video, ettei tosikaan. Eikä musiikkikaan ole ollenkaan huonoa. Tässä biisissä voisi sanoa olevan "munaa".

Skrillex - First of the Year (Equinox)

Tietenkin video pitää erikseen avata linkistä YouTubeen

Toinen video on Rihannan uusin Cheers (Drink to that). Siis ihan megasuperihana! Tulee kivasti Helsingin Loud-konsertti mieleen. Harmi, ettei videota oltu kuvattu edes osin Helsingissä, mutta kivasti siitä pääsee fiilikseen mukaan mitä se meininki oli, ja kivasti pääsee kurkkamaan behind the scenes. Aikalailla mediassa spekuloidaan (mä muuten inhoon sanaa spekuloida) että Rihannalla on juhliminen lähtenyt lapasesta, mutta herrajesta eikö sitä nyt saa juhlia? 


Konsertissa Cheers-biisin aikana Rihanna kohotti snapsilasin ensin yleisölle, sitten lorautti siitä pienen lorauksen kunnioituksesta lavalle ja sen jälkeen joi loput - Drink to that! Life is too short to be sitting around miserable....


Ja kolmantena vähän eri meininkiä. Tämä Studio Killersin - Ode The Bouncer on mun ihan ehdoton ykkönen. Jos ei mieliala ala tästä tätä kuunneltua nousemaan niin jo on ihme. 



Ooh, let me in or I'll get physical with you
I just gotta dance right now, It´s critical to do


No, I haven't had no dope
Lift up the velvet rope

Mr doorman stop teasing
I'm freezing out here

See, I've got friends inside
It's my birthday tonight

And I'm not wearing trainers
Not to mention knickers

It's futile to debate
With St Peter at the gate

Made of protein milkshake
And low carb intake

Cause all in all you're just
Another prick at the door

Ollaan kuin kaksi marjaa... 

Kommentit