Me like

Rihannan keikka tuli koettua ja nähtyä, pidin erittäin kovasti. Tyttö on rautainen esiintyjä ja ääni on Upea. Huolestuttaa kuinka Media yhden ihmisen mielipiteellä osaa kääntää koko konsertin alas. Toki jouduttiin tähteä odottamaan puolitoista tuntia, se kyllä kismitti minuakin, mutta kyllä Rihanna antoi takaisinpäin moninkerroin.


Verrattuna Madonnan konsertteihin Rihanna otti kontaktia yleisöön kuin taas Madonnalla oli niin minuutintarkka koreografia ettei siinä kanssakäymiseen oikein vaivatunut. Rihanna heitti muun muassa kaksi kertaa Ray Baninsa yleisön joukkoon. S&M:n aikana ampui tykillä ilmeisesti fanipaitoja kolmin kappalein yleisön joukkoon. Rummuilla soitettuaan heitti ensin toisen kapulan ja sen jälkeen nuolaisi toista jonka jälkeen heitti sen jollekulle onnekkaalle eturivistöön. I hate that I love you-biisin aikana kuvattiin katsomoa eturivissä, ja heidän reaktioitaan kun pääsivät valkokankaalle - voi sitä riemua ja huutoa.


Mutta mikä parasta, Rihanna itse ihan kirjaimellisesti kiipesi erään biisin aikana yleisön joukkoon ja oli siellä hetken. Valkokankaalta näki, että hän nautti täysin rinnoin tilanteesta kunnes kapusi takaisin lavalle turvamiehen auttamana.

En ymmärrä kuinka jollakin Martinalla on varaa haukkua Rihannan keikka!?! Ymmärrän pienempien lasten vanhempia joitten oli pakko lähteä kesken keikan pois. Se varmasti harmitti todella, mutta näin se vain menee, maailmantähtiä saa aina odottaa ja siihen pitää osata varautua. Ja tämäkin on vain minun, tavallisen kuoliaisen oma mielipide.


Rihanna - Man Down




Kommentit