Terveysasiaa

Jostain ihmeen kumman syystä oikeaa korvaani on särkenyt tänään koko päivän. Oikeammin menin nukkumaan eilen illalla pelkästään sen jomotuksen takia toivoen, että aamulla kipu olisi poissa, mutta ei. Kaksi 600 mg Buranaa olen ottanut tänään ja ne on pitänyt kivun aika lailla poissa, mitä nyt välillä vihlasee oikein buenosti. Mitä tää on?

Olisiko uidessa mennyt vettä korvaan, taikka olenko mä eilen kiskonut kahvakuulaa liian ronskin ottein. On tää nyt niin outoa, aikuisella naisihmisellä korva kipeänä..

Olen tässä metsästänyt täydellisen Smoothien reseptiä. Jos teillä on sellainen, sen voi lämpimästi postittaa tänne näin :) Olen aivan hulluna Kampin Express-tiskin Banaani-Kookos-Smoothiehen, sen parempaa ei ole olemassa, vai onko? Se on niinkuin Niin törkeen hyvää. Mua kyllä mietityttää vähän onkohan siinä paljon kaloreita. Eikös yleensä kaikessa hyvässä niitä ole paljon? Kotona olisi kiva kokeilla kaikkia erilaisia terveellisiä reseptejä esim. iltapalaksi. Tällaisen Pirkan reseptin löysin, olisikohan hyvää...


TROOPPINEN SMOOTHIE

(4 annosta)
Ainekset:
 

1 tlk (450 g)

Pirkka mangoviipaleita sokeriliemessä
1 tlk (227 g) ananasviipaleita
1 kypsä banaani
1/2 sitruunan mehu
1 tlk (400 ml ) kookosmaitoa (17-18%)

1. Valuta mango- ja ananasviipaleet liemestä ja leikkaa hedelmät pieniksi paloiksi. Lado hedelmäpalat mielellään metallisen vuoan pohjalle ohueksi kerrokseksi. Kuori ja viipaloi banaani vuokaan. Valele banaaniviipaleet sitruunan mehulla tummumisen estämiseksi. Nosta vuoka pakastimeen ainakin tunniksi, mielellään pidemmäksikin aikaa.

2. Irrota kohmeiset hedelmät monitoimikoneen kulhoon ja jauha hienoksi leikkuuterällä. Vatkaa kookosmaito tasaiseksi ja lisää se koneen käydessä. Kun seos on sileää ja ilmavaa, kaada smoothie tarjolle laseihin ja koristele sitruunamelissalla.

3. Tarjoa lisäksi kevyitä keksejä kuten ohuita kauralastuja tai kookoslastuja. (Jos haluat jälkiruoasta täysin maidottoman, varmista etteivät myöskään keksit sisällä maidon ainesosia.)
Ravintosisältö/ 100 g/ annos
Energiaa110 kcal    275 kcal
Proteiinia1 g   17 g
Hiilihydraattia10 g   25 g
Rasvaa7 g   17 g

Kommentit